Dit draag je naar kantoor in de zomer | Fashionchick

2022-07-23 09:38:27 By : Ms. Angelina -

Met warm weer naar kantoor moeten, is meestal niet ideaal. Nog afgezien van het feit dat je liever op het strand had gelegen. De tegenstelling tussen de hoge temperatuur van buiten en de vaak loeiende airco binnen, is lastig. Wat trek je aan?

Wanneer de weersvoorspellingen aangeven dat de brandende zon aan de hemel staat en er sprake is van een hoge luchtvochtigheid, dan is het een hele uitdaging je te kleden zonder dat het lijkt alsof je naar het strand of zwembad gaat. Wat je op zulke momenten naar kantoor aantrekt, kan als een onmogelijke opgave voelen, want in een badpak naar het werk gaan, is niet het eerste waar je aan denkt. En ook in een belangrijke meeting is een te korte broek een no-go. Wat is dan wel een goed idee? Zorg voor iets wat comfortabel en ademend is, maar er niet te casual uitziet. Dat klinkt een stuk lastiger dan het is en wanneer je het eenmaal in de vingers hebt, blijken er toch veel outfits mogelijk. 

Er is een reden waarom linnen vooral in de zomer wordt gedragen. De stof is comfortabel, ademend en zorgt ervoor dat je lichaam niet oververhit raakt. De stof is ideaal voor kantoor, omdat er vaak nette pantalons, blouses en blazers van worden gemaakt. Combineer een linnen blazer met een bijpassende pantalon en een luchtig T-shirt. Houd je niet zo van broeken? Kies dan voor een lange, linnen rok. 

Ba&Sh | de Bijenkorf

Kimberly blazer in linnenblend met klepzakken en borstzak

Blazer met paspelzakken en schoudervulling

Marc O'Polo | Marc O'Polo

Utility-jack, van lyocell en linnen

Ba&Sh | de Bijenkorf

Cesar double-breasted blazer met paspelzakken

Jxbrooke Relaxed Wide Broek Dames White

Deze zomer zijn overhemdjurken een ware fashion staple. Ze zitten comfortabel, maar zijn zakelijk genoeg om te dragen naar kantoor. Combineer je overhemdjurk met een blokhak of je favoriete sandalen. 

Lang Gestreept Blousejurk Dames Zwart

Lange Mouwen Blousejurk Dames Green

Hiermee bedoelen we outfits die uit één item bestaan, zoals een maxi-jurk of een jumpsuit. Je trekt hem gemakkelijk aan en het staat altijd goed. Op heel warme dagen ga je voor een mouwloze variant. Wil je liever geen blote schouders op kantoor, dan kun je altijd een colbert meenemen. Een paar nette sandalen of hakken eronder en je stapt stijlvol de deur uit. 

L.K.Bennett | de Bijenkorf

L-K-Bennett Dr Saffron midi blousejurk met ruitdessin en steekzakken

Blauwe Maxi Jurk Mia Indy Dress

Lichtblauwe Maxi Jurk Hupa Dress

Losse gestreepte jurk Light Blue

Zwarte Maxi Jurk Esme Small Flower Sleeveless Button Down Dress

Wanneer het heet is buiten, is het verleidelijk om korte dingen aan te trekken. Maar een midi-rok is net zo luchtig en daarentegen wel gepast tijdens kantooruren. Ook houdt het buiten de harde zonnestralen tegen op je blote huid, zodat je minder snel opwarmt. Voor een chique look draag je er een overhemd boven en bijpassende muiltjes. 

Zomerrok in midilengte van linnenmix

Marc O'Polo | Marc O'Polo

Popeline blouse met capuchon loose, van organic cotton

Witte muiltjes met gevlochten band

Latte leren muiltjes met brede bandjes

Witte Blouse Est'sara Volt Blouse

Het picknickseizoen is begonnen. Dit draag je naar het park.

Dit is dé jurk die iedere influencer deze zomer draagt

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Het picknickseizoen is begonnen. Dit draag je naar het park. Stijladvies Lees ook Zo wissel je tussen kledingstijlen - van feminine tot casual Stijladvies Lees ook Zo stijl je de ugly sandal-trend Stijladvies Lees ook On trend: mannenshorts. Zo draag je ze Stijladvies Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Het picknickseizoen is begonnen. Dit draag je naar het park.

Zo wissel je tussen kledingstijlen - van feminine tot casual

Zo stijl je de ugly sandal-trend

On trend: mannenshorts. Zo draag je ze

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.